Tregetarë dhe eksportues organik
Tregetarë dhe eksportues organik
NrSubjektiKontaktAktiviteti
1Conad Albaniawww.conadalbania.alzinxhir supermarketesh - shitje te
produkteve organike vendase dhe te
importuara
2Bio Juwww.bioju.alzinxhir supermarketesh - shitje te produkteve organike vendase dhe te importuara
3Rossman and Lalawww.rossmann-lala.alzinxhir supermarketesh - shitje te produkteve organike vendase dhe te importuara
4Luga e Argjendte[email protected]perpunim dhe tregtim I produkteve artizanale me baze brumi; shitje e produkteve tipike dhe organike vendase
5Elite AE[email protected] kultivim dhe eksport erezash organike
6Agim KadiuAdresa: Dushk, Lushnje, Albania
Tel. +355 693857182
prodhim dhe shitje vaj ulliri organik
7Albfrut 2005www.albfrut2005.almbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
8Biobes sh.p.kwww.biobes.almbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
9Natural Albawww.naturalalba.comkultivim dhe eksport I BAM organike
10Natyral AACwww.natyral-atc.commbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
11Mjalte Lunxheria[email protected]
https://www.facebook.com/mjaltelunxheria/
prodhim mjalte organik
12Sun Herbwww.sunherb.bizmbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
13Bio Holta shbbContact: Shefqet Hysa
Adresa: Gramsh
mbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
14Vaj Ulliri Shqiponjawww.vajullirishqiponja.comperpunim dhe eksport I vajit te ullirit organik
15Bidaj shpkwww.bidaj.almbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
16Gjergji Impeks[email protected]
https://www.facebook.com/GjergjiImpexCompany/
mbledhje ne natyre dhe eksportues I geshtenjave organike
17Rudina Safran[email protected]
https://www.facebook.com/rudinasafran/
kultivim shafrani organik
18Gjikondiwww.gjikondi-oliveoilfactory.comperpunim dhe eksport vaj ulliri organik
19Lule Bore[email protected]mbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
20Albkalustyanwww.albkalustyan.commbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike, perpunim dhe eksport i esencave vajore bimore
21Filipi Companywww.filipicompany.com mbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
22Gjedrawww.gjedra.almbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
23Relikajwww.relikaj.netmbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
24MEIA shpkwww.meiaoils.commbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike, perpunim dhe eksport i esencave vajore bimore
25BioAlba www.bioalba.almbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
26Albanian Herb www.albanian-herb.commbledhje ne natyre, kultivim dhe eksport I BAM organike
27HERBA FRUCTUS NATYRORE SH.P.K.www.herbafructus.almbledhje spontane dhe eksport I BAM organike
28Salvia Nordwww.salvianord.comkultivim dhe eksport I BAM organike
29Rea's shpkwww.reas.alprodhim veze organike
30Zagora shpk[email protected]mbledhje spontane, kultivim dhe eksport I BAM organike
31Immorthelle therapywww.immortelletherapy.comperpunim dhe eksport esenca vajore bimore
32Aronia shpk[email protected]kultivim dhe eksport aronia organike
33Lea 2011 shpk[email protected]mbledhje spontane dhe eksport te geshtenjave dhe BAM organike, kultivim te BAM
34Erba shpkwww.erba-albania.commbledhje spontane, kultivim dhe eksport I BAM organike
35Shkalla SHwww.shpresashkalla.comperpunim dhe eksport I vajit te ullirit organik
36Lukova Jonehttps://www.facebook.com/lukovajonoliveoil/perpunim dhe eksport I vajit te ullirit organik
37Agro-MAP Consulting shpkwww.agro-map.almbledhje spontane, kultivim dhe eksport I BAM organike
38Cibuku shpkwww.cibuku.almbledhje spontane, kultivim dhe eksport I BAM organike