AAM ju fton te merrni pjese ne trajnimin online OT4D 2023 – Programi Kombëtar Organik dhe pyetje të zgjedhura në lidhje me rregulloret e reja organike të BE-së.

Per me shume informacion shkarkoni broshuren informuese.

Related Posts