Promovojmë inisiativën ProBio dhe produktet organike

Një eksperiencë e veçantë ishte organizimi i ditëve festive së bashku me TID Vlora, ku në kuadër të festimeve në shtator, një hapesirë të veçantë pati dhe ushqimi organik.

Vizitorët dhe turistët takuan disa nga prodhuesit dhe patën mundësinë të degustojnë vajin e ullirit pranë fabrikës MUSAJ, në Vlorë. Ata u njohën me teknikat e njohjes së një vaji të mirë si dhe patën mundësinë të shkëmbejnë informacione të vlefshme.

Related Posts