• All
  • News

Prodhuesit Shqiptarë Biologjikë vizitojnë fermën dhe punishten BIO të prodhimit të qumështit të gomaricës Lamarcavota, Puglia.

November 21, 2022

Trajnim online mbi standardet Bio Suisse, 8 Nëntor

November 1, 2022

Ditët e Eksportit Organik, 22 Nëntor – 2 Dhjetor 2022

October 27, 2022

Shtyhet afati i aplikimeve për grantin SUOF

August 30, 2022

Thirrje për Aplikime

July 13, 2022

Shansi i fundit për të përfituar nga mbështetja për prezencën tuaj në OEYE!

June 24, 2022