Projekti OT4D (Biznesi Organik për Zhvillim në Evropën Lindore), i cili mbështetet nga Zyra e Bashkëpunimit Zvicerian (SECO) dhe implementohet nga FiBL, IFOAM, Helvetas dhe partner lokal AAM, organizon:
 
në datën 8 Nëntor 2022, ora 9:30 – 11:30 trajnimin online për standardet Bio Suisse, informacion mbi rregulloret e importit dhe kërkesat e Bio Suisse, ndryshimet kryesore me Rregulloren e BE të bujqësisë organike, etj. Një ndër informacionet që mund të merrni nga ky trajnim është mbi arsyet se pse jo të gjitha produktet e certifikuara Bio Suisse mund të eksportohen në Zvicër, për shkak të rregulloreve të importit të Bio Suisse.
 
Bashkangjitur mund të gjeni axhendën e trajnimit dhe linkun ku mund të regjistroheni për pjesëmarrje. Linkun mund ta gjeni në fillim të faqes së dytë të dokumentit bashkangjitur në seksionin “How to register”. Afati përfundimtar i rregjistrimit është në datën 6 Nëntor, deri në mesnatë.
 
Linku për tu lidhur në platformën online MS Teams do ju dërgohet 1 ditë përpara aktivitetit tek të gjithë personat e rregjistruar.
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Category : 
News
Tags : 
No tags
November 1, 2022
News
January 9, 2023
  Më poshtë do të gjeni dy dokumente me informacione mbi pyetjet më të ...
Activities
November 21, 2022
    Qumështi i gomaricës shihet si risi në tregun e qumështit, por ...
News
November 1, 2022
  Projekti OT4D (Biznesi Organik për Zhvillim në Evropën Lindore), i ...