Nuk e keni vendosur akoma të merrni pjesë në Aktivitetin Rinor të Bujqësisë Organike në Evropë në Frick, Zvicër, 31 gusht-1 shtator 2022 në kohë për të përfituar tarifën e reduktuar nga regjistrimi para afatit përfundimtar?

 

Tani keni disa ditë më shumë për të përfituar nga ulja e regjistrimit para afatit dhe/ose të dorëzuar aplikimin për bursë! Afati i fundit për te dyja është shtyrë deri në 30 qershor.

 

Përfitoni nga shansi i fundit dhe regjistrohuni tani.

 

Çfarë ka për ju? Ju mund të zgjeroni rrjetin tuaj profesional, të fitoni ide novatore nga ekspertë të fushës, të jeni pjesë e rrjetit organik të të rinjve të gjeneratës së ardhshme dhe të eksploroni anën praktike të prodhimit ekologjik zviceran si pjesë e ekskursionit më 2 shtator.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Category : 
News
Tags : 
No tags
June 24, 2022
News
July 13, 2022
Granti për Zhvillimin e Bujqësisë Organike (SUOF) për tregun lokal Programi i ...
News
June 24, 2022
Nuk e keni vendosur akoma të merrni pjesë në Aktivitetin Rinor të Bujqësisë ...
News
June 14, 2022
Bujqësia Organike dhe të Rinjtë: Së bashku për sisteme të qëndrueshme ...